CLUB COLECTIV: Claudiu Petre, mesaj dramatic înainte de tragedie

Înainte de tragedia de la Colectiv, Claudiu Petre, eroul care a salvat o fată și apoi s-a întors în club, a postat, vineri, un mesaj cutremurător pe Facebook.

"Au trecut 24 de ore de când am pus un ticket (151029-000223) la Telekom România... încă nici un răspuns... E OK... vine weekend-ul... nu cred că am nevoie de Internet", au fost ultimele rânduri scrise de Claudiu Petre pe Facebook.

Claudiu Petre a ieșit din CLUBUL COLECTIV, a reintrat, a salvat o fată. A lăsat actele și telefonul mobil unui prieten, a reintrat să mai salveze pe cineva. A fost scos mai mult mort decât viu! A făcut două stopuri cardio - respiratorii în ambulanță, dar nu este la IML.

Lumea îl caută. Familia și prietenii au fost la toate spitalele. Nu este acolo. Au fost la IML. Nici aici! Se presupune că ar fi victimă neidentificată. E corpolent, cu barbă, are 1.80, barbă mare, ochi căprui, 100 de kilograme. NU POATE FI TRECUT CU VEDEREA ! Unii au spus că l-au văzut printre decedați, alții au preciat că semnalmentele lui corespund cu cele ale unei victime mortale. Dar, nimic oficial, scrie A1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel