EXCLUSIV  Clotilde Armand, făcută praf. Scenariu de coșmar: Va fi DEZASTRU pentru România

În cadrul interviului de joi de la DC News Live, au fost făcute dezvăluiri importante despre Clotilde Armand, consilier local al Uniunii Salvaţi România la Sectorul 1 din București.

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a spus că USR este împotriva a orice.

"Clotilde Armand este împotriva a orice. Că înțelege, că nu înțelege, ea este împotrivă, așa sunt cei de la USB/USR. Chiar dacă nu înțeleg ceva, nu vin să întrebe. Ei zic din start 'nu'. Sunt anumite proiecte care nu trec. Dacă am voturile PNL, practic am două treimi în consiliu, dar ei, în principiu, cei de la USB, nu prea votează nimic. Au câteva proiecte ale lor. De exemplu, au venit cu un proiect de genul să facem toaletarea pomilor din Sectorul 1. Oricum făcem asta; se face de atâția ani. Atât înțeleg ei", a zis Daniel Tudorache la DC News Live.

"Așa sunt cei de la USB. Ei, în primul rând, zic nu. Ei se opun la orice. Vă dau un singur exemplu. Eu am zis că ei ori nu înțeleg, ori au o problemă la cap. Noi am făcut o solicitare să luăm în Parcul Herăstrău o bucată de patru hectare. Văzând că este în paragină, am zis hai să o facem. Mă întreba lumea de ce arată atât de groaznic bucata aceea de teren. Totuși... este o bucată de patru hectare. Am încercat să văd al cui e terenul. (...) Am fost la Clubul Diplomaților și le-am zis 'ori îl faceți ca lumea, să arate parc, ori mi-l dați mie astfel încât cetățenii să fie mulțumiți'. Oamenii au fost de acord. Consilierii USB au zis 'de ce să îl luăm noi, adică Sectorul 1, și să nu îl ia Primăria Capitalei?' Asta a fost întrebarea lor... ce interes există. Le-am zis că nu este niciun interes, ci vrem să facem parc pentru că oamenii doresc ca Parcul Herăstrău să arate bine. Ei au zis că este ceva la mijloc. Ei când nu înțeleg ceva se opun. Este cel mai ușor, se opun la orice. Ei sunt mereu împotrivă", a mai zis primarul.

Dezastru pentru România

"Dacă, prin absurd, USR ar putea să facă majoritate cu cineva... ar fi dezastru pentru România. Dacă ar face, Doamne ferește, o alianță parlamentară cu liberalii... va fi dezastru pentru România pentru că ei sunt împotriva la orice. Ei nu sunt cu nimeni, sunt împotriva sistemului. Am încercat să am o comunicare cu USR și Clotilde Armand, întâlnindu-mă înainte de ședință, dar degeaba", a subliniat Daniel Tudorache.

Răspunsul integral după minutul 20:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel