Clotilde Armand: "Executivul este atacat de o Coaliţie a Penalilor"

Într-o postare pe Facebook, Clotilde Armand consideră că actualul executiv este atacat de o „coaliţie a penalilor”.

„În ultimele zile am asistat la atacuri concertate împotriva lui Dacian Cioloş şi a miniştrilor cheie din cabinetul său, atacuri orchestrate de o adevărată Coaliţie a Penalilor. Proaspăt întors din vacanţa lui exotică în străinătate, Liviu Dragnea l-a ameninţat pe Dacian Cioloş cu moţiunea de cenzură pentru o hibă legislativă legată de impozitarea veteranilor de război lăsată de cabinetul Ponta.

La rândul său, Victor Ponta, rămas de curând fără doctorat şi riscând excluderea din barou, şi-a continuat războiul contra justiţiei, atacând-o pe doamna ministru Raluca Prună în maniera grobiană care îl caracterizează”, a scris Armand pe reţeaua de socializare.

Ea îi critică şi pe alţii, cum ar fi Sebastian Ghiţă sau Corina Creţu, pentru a ajunge apoi la Călin Popescu Tăriceanu şi Traian Băsescu, care, „împinşi la spate de problemele lor penale şi ale apropiaţilor lor, şi-au dat mâna pentru a reclama organizarea cât mai rapidă a alegerilor parlamentare”.

[citeste si]

„Ceea ce vedem este o regrupare grăbită a Coaliţiei Penalilor cu scopul de a bloca reformele demarate de cabinetul Cioloş ce au deranjat multe reţele de interese financiare transpartinice.

De asemenea, această Coaliţie a Penalilor se grăbeşte să organizeze cât mai repede alegerile pentru a modifica legislaţia penală şi a pune mâna pe poziţiile cheie din parchete şi serviciile secrete, în aşa fel încât să-şi rezolve problemele penale”, scrie franţuzoaica, amintind că „liderii actualelor partide parlamentare clientelare sunt panicaţi de ascensiunea Uniunii Salvaţi România” şi „Coaliţia Penalilor a dezlănţuit o campanie furibundă de denigrare la adresa USR, a lui Nicuşor Dan şi a mea”.

„Ce nu înţeleg cei din Coaliţia Penalilor este că timpul lor a trecut şi că schimbarea este inevitabilă. Mai devreme sau mai târziu cetăţenii oneşti ai acestei ţări îi vor mătura de la putere pe Dragnea, Ponta, Sebastian Ghiţă, Tăriceanu sau Băsescu, oricât de tare s-ar agita aceştia”, conchide Clotilde Armand.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel