Cîțu, intervenție fermă: Nu voi tolera acțiuni, gesturi sau cuvinte care instigă la violență!

Florin Cîțu / Foto: Captură video Facebook
Florin Cîțu / Foto: Captură video Facebook

Președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, a reacționat după un derapaj al unui politician din partid.

„Nu voi tolera acțiuni, gesturi sau cuvinte care instigă la violență! Orice e legat de acest subiect va fi sancționat ferm de către Partidul Național Liberal. Organizația PNL Brașov se va ocupa să excludă din PNL persoana care a avut acest derapaj!”, a transmis Florin Cîțu, după incident.

Ce s-a întâmplat?

Vicepreședintele organizației de tineret a Partidului Național Liberal din Brașov, Bogdan Pintilie, ar fi postat pe internet o imagine în care viceprimarul municipiului, Flavia Boghiu (USR), apare învinețită la un ochi. Gluma a survenit după incidentul de la Mogoșoaia, în care o femeie, consilier local USR, a fost agresată de un coleg din Consiliul Local. „Este un pamflet” și „O prinde rozul peste tot” s-ar fi arătat în descrierea postării.

Care a fost explicația lui

„Doar textul îmi aparține și nu are nicio legătură cu violența domestică, agresiunile fizice, etc., cum nici cei din USR care mi-au făcut acest frumos «cadou» nu au treabă cu politica sau cu administrația, dar aceasta este altă poveste. Ce este interesant este faptul că eu fac zilnic astfel de postări si cine mă cunoaște, știe că sunt făcute în spirit de glumă, altfel m-ar fi sunat si de la Sputnik.Md să mă întrebe de ce fac mișto la adresa doamnei Șoșoacă, doar că pe cei de la AUR încă nu i-am deranjat se pare. Despre mine vă poate spune oricine orice, dar nu poate spune că sunt un om violent, sau că aș promova sau susține violența în vreun fel”, a explicat Pintilie.

Primarul Coliban a reacționat și el

„Într-o postare publică, un lider al tineretului liberal amenință o femeie cu bătaia. O face mârlănește, cu o nesimțire incalificabilă. La postarea domniei sale răspunde, de data asta pe șleau, un dezvoltator imobiliar dintre cei mai dubioși, îndemnând la repetarea a ceea ce au făcut, la Mogoșoaia, alți golani din politică. Corupție, violență și inacceptabil de multă nesimțire. Acestea sunt calificările clasei politice vechi, împotriva cărora mă așteptam să lupte toată clasa politică actuală. E îngrozitor să vezi tineri liberali cu metehne potrivite mai degrabă unui clan mafiot. Există niște limite. Sau măcar ar trebui să existe. Sper ca PNL-ul să îl demită urgent pe liderul tineretului liberal din Brașov. Noi vom face o plângere penală. Nu, nu trebuie să vă placă felul cum noi, USR-ul, conducem orașul. Sunt sigur că putem face lucrurile mai bine, iar criticile ne ajută să progresăm. Dar acest tip de agresivitate mârlănească nu are ce căuta nici în societate, cu atât mai puțin în politică. Nici aici, la Brașov, și nici nicăieri altundeva”, a scris primarul Brașovului, Allen Coliban, pe pagina sa de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel