EXCLUSIV  Cîţu, susţinut de Iohannis la Guvern chiar dacă pică la moţiune? Vicol: Asta se va întâmpla dacă nu se va ajunge la alegeri anticipate

 foto Facebook Florin Cîțu
foto Facebook Florin Cîțu

Bogdan Chirieac şi Laura Vicol au vorbit despre ceea ce s-ar putea întâmpla după votul de mâine asupra moţiunii de cenzură. 

„Domnul Cîţu nu dă deloc senzaţia că urmează să părăsească Palatul Victoria. Domnul Iohannis a spus că nu există niciun motiv ca domnul Cîţu să nu mai fie premier. Au fost situaţii în 2019 când doamna premier Dăncilă a schimbat nişte miniştri la Justiţie, Interne, iar domnul Iohannis la Interne a refuzat să-i numească ministrul. A mai fost un caz în 2009, când Guvernul Boc a căzut, domnul Băsescu avea interes ca ‚guvernul său’ să-i organizeze alegerile – ştiţi, au fost alegerile acelea intens contestate – şi a rămas premier interimar Emil Boc până în decembrie, şi după aceea.

Deci se întâmplă ceva dacă domnul Cîţu pică mâine dar rămâne prim-ministru?”, a întrebat Bogdan Chirieac.

„Domnul Cîţu a pierdut de foarte multă vreme contactul cu realitatea. Îmi pare foarte rău să spun acest lucru. A pierdut contactul cu realitatea din momentul în care a spus că în România se trăieşte foarte bine, că economia duduie şi că salariile au crescut, că pensiile, alocaţiile vor creşte. Din acel moment eu cred că realitatea este cu totul alta pentru domnul Cîţu şi el ar fi trebuit să plece de pe atunci. (...)”, a răspuns deputatul Laura Vicol.   

„Practic, România va continua cu un guvern al preşedintelui Iohannis. Asta ne spuneţi că se va întâmpla marţi”, a punctat Bogdan Chirieac.

„Cu siguranţă. Asta dacă nu se va ajunge la alegeri anticipate”, a răspuns Laura Vicol.

VIDEO: 

"Eu nu-mi dau seama cum acest om, acest individ (n.r. - premierul şi preşedintele PNL Florin Cîţu), este susţinut de un partid – e un partid mare; intr-adevăr, acum PNL nu mai există, dar a fost un partid mare, sunt oameni de nădejde acolo. Nu înţeleg cum un asemenea partid şi cum preşedintele unei ţări susţin un asemenea om în funcţia de premier. Mă depăşeşte şi, de regulă, foarte puţine lucruri îmi dau starea asta. Este ceva strigător la cer; de doi ani ne uităm şi vedem tot ce se întâmplă în România, cum toată ţara este distrusă, i-au dat foc efectiv, şi în continuare este susţinut până la patimă. (...) Cu siguranţă vom vota la vedere, pentru că, în continuare, vrem să nu existe niciun dubiu cu privire la calitatea votului nostru. Eu, până acum, am auzit că PSD este vinovat pentru dezastrul din ţară...

Eu, şi cenzuraţi-mă dacă greşesc cu ceva sau poate am locuit pe o altă planetă şi nu pe ‚Cîţuland’, eu ştiu că USR-iştii au fost alături de Cîţu când s-au împărţit bani şi funcţii, ştiu că USR-iştii au luat alături de Cîţu hotărârile care au distrus o ţară întreagă, şi că USR-iştii au fost la guvernare. Nu am înţeles unde este PSD-ul în ecuaţia asta. De ce întotdeauna partidul meu este cel în capul căruia trebuie să se spargă aceste oale? Nu înţeleg", a mai declarat Laura Vicol la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel