UPDATE. Cisternă cu motorină, căzută de pe pod. Intervenţie PERICULOASĂ

TIR rasturnat
TIR rasturnat

O cisternă încărcată cu motorină a căzut de pe un pod pe raza localităţii Chendu.

UPDATE

Şeful Agenţiei de Protecţie a Mediului (APM) Mureş, Dănuţ Ştefănescu, a declarat că motorina aflată în cisterna care s-a răsturnat vineri seară pe raza localităţii Chendu a început să se scurgă în pârâu, iar în prezent se intervine pentru limitarea poluării. 'Din informaţiile pe care le avem, din cisterna răsturnată se scurge motorină în pârâul Chendu, afluent al râului Târnava Mică. Apele Române şi Garda de Mediu sunt la faţa locului pentru a acţiona cu substanţe absorbante. (...) Cred că situaţia nu este gravă şi că, în urma intervenţiei, motorina nu va ajunge din pârâul Chendu în Târnava', a precizat, pentru Agerpers, Dănuţ Ştefănescu.

---------------------------

Un camion care transporta motorină a căzut vineri seară de pe un pod, pe raza localităţii Chendu, la această oră intervenindu-se pentru transvazarea combustibilului din primul rezervor, informează reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş.

'Este vorba despre o cisternă încărcată cu aproximativ 30.000 de litri de motorină, care a ieşit de pe carosabil şi a căzut de pe un pod pe raza localităţii Chendu. (...) Cauzele accidentului sunt în curs de stabilire', a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, mr. Cristian Virag.

Potrivit acestuia, şoferul a fost scos din cabină de către localnici, înainte de sosirea echipajelor de intervenţie, fiind apoi preluat de o ambulanţă aflată în trafic. La locul accidentului au intervenit două autospeciale ale Detaşamentului ISU Sighişoara şi un echipaj de la SVSU Bălăuşeri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel