Cioloș, gest care l-a enervat pe Băsescu: O să pună toate petele de ridicol

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos

Traian Băsescu a declarat, marţi, că Guvernul Cioloş va rezista până la alegerile parlamentare dacă nu repetă erorile de comunicare deoarece 'nimeni nu-l vrea căzut'.

'În principiu rezistă (până la alegerile parlamentare - n.r.). Dacă nu mai repetă erorile de comunicare ar putea să reziste, pentru că nimeni nu-l vrea căzut. Nu-l văd căzut', a afirmat Băsescu la România Tv.

El a susţinut că Dacian Cioloş face o 'eroare de fond' când comunică oficial pe facebook şi nu pe site-ul instituţiilor.

'Guvernul este al lui Iohannis, oricât ar vrea oricine să spună că este al PNL. (...) Această oaste de strânsură a fost opera politică a lui Iohannis cu încurajări sau acceptări din partea PNL. (...) Din păcate, dincolo de erorile de comunicare pe care le fac, fac şi o eroare de fond. Eu nu am o instituţie şi mă exprim pe facebook. Instituţiile se exprimă prin comunicate puse pe site-ul instituţiei, facebook-ul este pentru toţi. (...) Sunt de acord că poţi să ai momentele tale în care te adresezi generaţiei facebook, dar să înlocuieşti comunicarea oficială prezidenţială, guvernamentală cu comunicarea pe facebook arată infantilism. Dacă domnul Cioloş va continua să comunice pe facebook, mă tem că o să pună toate petele de ridicol pe guvernul ăsta', a adăugat Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel