Cioloș, discuție cu Prințul Charles. Vrea locuri de muncă pentru oamenii din Transilvania

Dacian Cioloș s-a întâlnit cu Prințul Charles de Wales, la reşedința sa de la Highgrove, Anglia. Cei doi au discutat despre oportunități pentru localnicii din Transilvania și noua platformă a fostului premier.

"Cu Prințul Charles de Wales, la reședința sa de la Highgrove, Anglia, vorbind despre cum putem susține împreună fermierii români și păstrarea patrimoniului României.

Am discutat cu Prințul Charles și Aura Woodward, directoarea Fundatia Printul de Wales Romania, despre colaborarea concretă cu Platforma România 100 în susținerea pentru comercializare a produselor naturale româneşti și un posibil program de punere în valoare a cetăților medievale din Transilvania care să ajute la crearea de locuri de muncă pentru localnici", a anunțat Dacian Cioloș.

[citeste si]

Totodată, într-un răspuns la un comentariu, a spus că planurile sale nu vizează doar Transilvania. "Evident că nu, dar acolo sunt câteva exemple bune deja. Însuşi Prinţul de Wales îmi spunea că intenţionează să se implice în câteva proiecte care vizează şi alte regiuni precum Oltenia sau Bucovina...", a mai scris Dacian Cioloş.

Pe 10 mai, Dacian Cioloş şi o parte din echipa guvernului său au invitat cetăţenii să se înscrie în Platforma România 100, 'o mişcare cetăţenească, deschisă, activă, care are ca obiective transformarea mediului civic şi politic românesc şi atingerea adevăratului potenţial de dezvoltare a României'. '

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel