EXCLUSIV  Ciolacu lămureşte CONTROVERSA unei înţelegeri cu Iohannis: Mi-aş fi dorit să existe o comunicare

Sursa: Administraţia Prezidenţială
Sursa: Administraţia Prezidenţială

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a lămurit subiectul unei aşa-zise înţelegeri între el şi preşedintele Klaus Iohannis, ca social-democraţii să stea în opoziţie iar preşedintele ţării să aibă, în acest al doilea mandat "guvernul său".

"Nu am nicio înţelegere cu Klaus Iohannis. Dimpotrivă, nu avem nicio comunicare, nici măcar instituţională, cu toate că, din punctul meu de vedere – eu sunt mai democrat din fire, am trecut pe perioada lui Ceauşescu şi ştiu ce-mi doresc de la preşedintele ţării – mi-aş fi dorit să existe o comunicare. Fiindcă o comunicare instituţională între preşedinte şi toate partidele politice este normală. Totuşi, PSD a câştigat alegerile în România.

Ştiţi foarte bine că am fost la Cotroceni şi am făcut o propunere de prim-ministru şi chiar o propunere să facem un guvern mai larg, chiar de uniune naţională, cel puţin pentru această perioadă dificilă. Domnul preşedinte a dorit ca această coaliţie a perdanţilor să vină la putere. Din punctul meu de vedere a fost un moft şi s-a ajuns la anumite derapaje, fiindcă e foarte greu să mai ţii cont de democraţie şi să vezi lucrurile realist, când tu de fapt eşti un perdant", a declarat, la DC News, Marcel Ciolacu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel