Ciolacu: Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării

Ciolacu: Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării
Ciolacu: Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că Guvernul Cîţu a propus un buget 'al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării' şi îi sfătuieşte pe guvernanţi să ia proiectul de buget elaborat de social-democraţi şi să vină cu el în Parlament, pentru 'a opri dezastrul' în care vor afunda România.

'Aceiaşi bani, viziuni diferite! Guvernul Cîţu a venit cu un buget al ruşinii, al austerităţii şi subdezvoltării. Cu un buget negociat nu în funcţie de priorităţile României, ci în funcţie de cine a fost mai colţos în Coaliţie. Au făcut întocmai cum spunea Cîţu anul trecut: Sănătatea şi Educaţia nu sunt o prioritate, nu contează. Vedem acum că nici producătorii români nu contează. Nici firmele româneşti. Nici veniturile celor care muncesc sau care sunt acum la pensie! Tot ce contează a fost cine a băgat mai repede mâna în vistierie ca să îşi ia partea pentru a-şi hrăni clientela', a scris Ciolacu pe Facebook.

El a amintit că PSD a propus un proiect de buget în care, cu aceiaşi bani, a demonstrat că pot fi majorate veniturile salariaţilor şi alocaţiile pentru copii, poate fi crescut bugetul Sănătăţii pentru a combate cât mai rapid pandemia, la care se adaugă investiţia în educaţia copiilor.

'Pe scurt, exact cu aceiaşi bani, se poate proteja puterea de cumpărare a românilor, sprijini mediul de afaceri românesc şi se pot face investiţii în mari proiecte de infrastructură, pentru a reporni economia. Aceasta este diferenţa! Ei nu sunt în stare să ofere dezvoltare decât clientelei lor. Pentru restul, adică pentru marea majoritate a românilor, doar austeritate. Luaţi proiectul de buget elaborat de PSD! Veniţi cu el în Parlament! Încă puteţi opri dezastrul în care veţi afunda România', a mai scris Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel