Cine-i ia partidul lui Vadim? Voiculescu, Ponta sau Funar

vadim
vadim

Corneliu Vadim Tudor a fost exclus din Partidul România Mare, dar spune că nu a fost dat afară de către "niște securiști pensionari". Cât despre Gheorghe Funar, de care a "divorțat" după 14 ani, nu spune nimic de bine. CV Tudor a spus că Gheorghe Funar este "ridicol, râde lumea de el", este "un pitic complexat", "pui de năpârcă". 

Funar?

Corneliu Vadim Tudor a declarat, la RTV, că Funar "are idei puține și fixe, dar eu îl compătimesc. Nu știe ce-l așteaptă". El a adăugat că "va fi un spectacol cu sunet și lumini. Îi aruncăm pe fereastră", dacă Funar ar vrea să-i ia sediul. CV Tudor a declarat despre Funar: "l-am luat de la pensie, l-am făcut senator". Vadim mai spune despre Funar că este un "pitic complexat" și "pui de năpârcă", "cu douăsprezece cuvinte în lexic".

Voiculescu sau Ponta?

Fostul președinte al PRM atrage atenția că de vină sunt Dan Voiculescu și premierul Victor Ponta. CV Tudor susține că nu s-a putut înțelege în 2008 cu Voiculescu și acesta se răzbună. Despre premier, spune că revista sa îl deranjează și încearcă să-l scoată din Casa Scânteii, pentru că nu a plătit chiria către RA-PPS. "Să-l bată Dumnezeu cum e mai rău", a spus CV Tudor.

Vadim Tudor mai spune despre cei care fac parte din PRM că sunt niște "securiști pensionari". Adaugă că el nu a fost exclus din PRM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel