Cine este martorul misterios în cazul violului din Vaslui. Impotența l-a scăpat de închisoare

Cei şapte violatori de la Vaslui au fost înfundaţi chiar de declaraţiile unui prieten de-al lor. Ar fi vorba despre un tânăr care i-a însoţit, a asistat la viol, dar nu a participat pentru că suferea de impotență temporară.

Cel care le-a oferit anchetatorilor detalii necenzurate despre abuzul înfiorător la care a fost supusă eleva de 18 ani, se numește Florin Surleac, este tot din Vălani și, în ciuda coincidenței de nume cu unul dintre violatori (Ionuț Surleac), aceștia nu au niciun grad de rudenie, ci sunt vecini, cu goposdăriile, gard în gard.

Băiatul a fost plecat în Italia mai multe luni, imediat după viol, motiv pentru care acesta a fost "omis" din atenția publică, scrie vremeanoua.ro. Se pare însă că anchetatorii au știut de el, au avut declarații de-ale lui la dosar, cu atât mai mult cu cât, spun vecinii, și el a fost atunci reținut pentru 24 de ore.

Florin Surleac le-a dat anchetatorilor detalii importante, care arată nu doar fapta îngrozitoare în sine, ci scoate în evidență și premeditatea infracțiunii. Ca un detaliu, Florin Surleac, cel care, deși invitat la viol, nu a întreținut raporturi intime cu copila, le-a spus anchetatorilor că... nu a fost în stare, întrucât, de beat ce era, a suferit o impotență temporară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel