EXCLUSIV  Cine este Ingrid Iordache. "De aici a pornit totul. Se pare că am deranjat. Nu mi-e frică de nicio întrebare"

Auzim mereu critici aduse tinerilor: 'vor schimbare, dar nu intră în politică. Partidele sunt populate de securiști, pușcăriabili, iar noua generație doar urlă de pe margine". Și totuși, când intră într-un partid, facem orice și le dăm în cap.

Dacă, de exemplu, o tânără ajunge la șefia unui partid, o demonizăm, o atacăm din toate direcțiile și nu o lăsăm să încerce să schimbe ceva în domeniul pe care și l-a ales. Am stat de vorbă cu Ingrid Iordache, președinta TSD Arad, o tânără blondă, în vârstă de 23 de ani, absolventă a unei facultăți de Drept despre care România întreagă a aflat astăzi, de la televizor, că... își face selfie și postează poze, pe Facebook, îmbrăcată în costum de baie.

Am aflat că a început să fie atacată după ce a sărit în apărarea Violetei Varga, cea care a demisionat recent din funcția de inspector școlar "pe educație permanentă", de la Arad. Până atunci, Ingrid Iordache și-a văzut de treaba de la TSD. Acum însă i-au fost luate poze de pe Facebook și publicate pin presă pe ideea că femeile frumoase sunt cam proaste. Dacă mai sunt și blonde... este jalea și mai mare.

(w670)

"Probabil unii gândesc că dacă arăți într-un anumit fel nu te preocupă și altceva în afară de aspectul fizic. Pentru mine, sănătatea este importantă și, de aceea, fac mult sport. Cred că există teama ca nu cumva să vină noua generație și să conducă fără a avea cunoștințe. Pe mine m-a preocupat mult studiul, mereu am făcut astfel încât să mă implic, de exemplu, în activitățile sociale și nu numai. Pot oricând să răspund la orice întrebare. Atât timp cât am cunoștințe pe care nu mi le poate lua nimeni, nu am nicio teamă. De ce să îmi fie frică să pun un selfie pe Facebook? La un moment dat, publicam doar lucruri care țin de politică și am zis că, fiind pagina mea de Facebook, am dreptul să postez și altceva", a spus Ingrid Iordache pentru DC News.

Cazul Violeta Varga

"I-am luat apărarea Violetei Varga și se pare că am deranjat. Ea își cunoștea domeniul, dar poate nu a știut cum să reacționeze în fața durității unora", a mai zis președinta TSD Arad.

"Nu haina face pe om. Nu spune nimeni că trebuie să cădem în extreme, trebuie să respecți instituția unde mergi, dar în timpul liber nu văd de ce ar fi greșit să stai în costum de baie la plajă. Am demonstrat că am cunoștințele necesare pentru a fi președintă TSD Arad. De aceea nu îmi este teamă să pun o poză cu mine pe Facebook", a mai zis tânăra.

(w670)

Ingrid Iordache și-a arătat dezamăgirea că, de exemplu, nu se vorbește și despre reușitele echipei pe care o conduce.

"De ce nu apar în presă informații despre activitățile pe care le-a făcut toată echipa TSD Arad pe care o coordonez de doi ani? Donăm sânge, am făcut o companie pentru ca și alți oameni să ni se alături în acest sens, am ajutat familii nevoiașe, acum ne zbatem pentru ca Piața Catedralei din Arad să nu fie desființată. Despre aceste subiecte nu se vorbește", a mai zis Ingrid Iordache pentru DC News.

[citeste si]

"Eu nu am botox, dar dacă unele fete au, care este problema? Poate au un complex cu care nu vor să trăiască. De ce să nu profităm de inovația medicală? Ce legătură are CV-ul cu frumusețea? Cred că persoana care arată cu degetul... aceea are o problemă. A judeca un om doar pentru felul în care arată... spune multe despre tine. Dacă o fată este blondă și intră în politică nu înseamnă că are o problemă. Eu alerg zece kilometri o dată la câteva zile. Vreau să fiu sănătoasă. Nu știu care este problema. Oamenii care critică o persoană doar pentru fizicul său ar fi bine să se opească pentru că nu vor rezolva nimic. Nu mi-e frică de nicio întrebare. Sunt pregătită în domeniul meu, altfel nu aș fi ajuns unde sunt. Fiecare are o mamă, o soră, o colegă. Nimănui nu cred că i-ar plăcea ca persoanele dragi să fie puse la zid doar pentru că sunt frumoase", a mai zis Ingrid Iordache care a subliniat că va lupta pentru drepturile femeilor din politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel