Chiliman, atac dur la Antonescu: Congresul PNL a fost măsluit

chiliman
chiliman

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, declară într-un interviu acordat România Liberă că liberalul Crin Antonescu a câștigat alegerile de la Congresul partidului pentru că acestea au fost ”aranjate ca pe vremuri la Congresul PCR pentru rezultate de 99,9%”.

Fondatorul Inițiativei România Liberală subliniază că președintele Crin Antonescu nu are o largă susținere în PNL, ci are o largă susținere în rândul celor care au venit la Congres, deși, acolo lucrurile nu s-au desfășurat tocmai corect.

”Eu văd ce se întâmplă astăzi în partid şi ştiu că şi la Congres au fost foarte mulţi oameni care au votat împotrivă, chiar dacă lucrul acesta nu a ajuns în public, fiindcă lucrurile au fost aranjate ca pe vremuri la Congresul PCR pentru rezultate de 99,9%”, spune Chiliman.

Chiliman îi aduce aceste acuzații lui Antonescu, la două luni de la sfârșitul Congresului, posibil pentru a-și forța excluderea din partid și păstrarea primăriei sectorului 1.

Întrebat ce crede că va face Antonescu acum, după lansarea IRL, Chiliman a răspuns: ”M-am delimitat de Crin Antonescu pentru că a împins partidul în afara traseului occidental pe care l-a parcurs începând de la formarea sa în 1875. Desfiinţarea unor instituţii ale statului de drept este incompatibilă cu ­politicile liberale. Iniţial am cerut expli­caţii în interiorul partidului, dar nu am primit. Astă-vară am tras deci un semnal de alarmă, care este valabil pentru PNL şi astăzi”.

Crin Antonescu a fost reales pe 23 februarie în fruntea PNL cu 1343 de voturi ”pentru”  și 44 ”împotrivă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel