Chefi la cuțite, 28 mai. Prima confruntare pe echipe

Chefi la cuțite, 26 mai
Chefi la cuțite, 26 mai

Așteptarea a luat sfârșit, iar marți, de la 20:00, pe Antena 1, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor intra pentru prima dată în bucătăria Chefi la cuțite alături de echipele alese. De data aceasta, jurații încep războiul culinar cu trupe gata formate, familii, în care și-au pus încrederea că pot face spectacol în farfurie.

Așa se face că mâine seară, fiecare jurat va sta la bancul de lucru alături de una dintre cele trei familii alese în sezonul special: "Am mari emoții!", mărturisește chef Cătălin. Lupta se va da între familia Bucci, din echipa mov condusă de chef Sorin Bontea, familia Burlacu, parte din echipa galbenă a lui chef Florin Dumitrescu, și familia Dinh, aliații în roșu ai lui chef Cătălin Scărlătescu.

Pentru prima dată, în bucătăria Chefi la cuțite vor lupta și doi juniori, o mică "bucătăreasă" de doar doisprezece ani, pasionată de cofetărie, ce va purta cu mândrie tunica galbenă a lui chef Florin și un băiat de doar zece ani, ce moștenește talentul culinar al mamei sale și va găti împreună cu aceasta în tunică roșie. Deși toate cele trei echipe ce vor intra în luptă marți seară sunt unite de aceeași pasiune - gastronomia, și fiecare dintre acestea se poate lăuda cu experiență în domeniu, Minh Dinh din echipa roșie are avantajul de a-l cunoaște îndeaproape pe juratul ce îi va fi mentor pentru a doua oară în acest show, Cătălin Scărlătescu.

Noutatea sezonului

Noutatea sezonului nu stă doar în componența echipelor, ce au la bază patru membri ai unei familii, ci și în structura confruntărilor pe echipe, care se vor desfășura un pic diferit: "În prima parte a serii gătim și noi, chefii, și suntem responsabili de un preparat cap-coadă, iar familiile sunt acolo să ne ajute în acest prim test. În a doua parte ne vom întoarce la formatul pe care îl știm cu toții, unde noi, jurații, nu avem voie să punem mâna, sau să degustăm, ci doar să îi coordonăm. Cele două farfurii gătite vor respecta aceeași temă, impusă de la început. Așadar, o farfurie o vom găti singuri, cu ajutorul familiilor, iar cealaltă farfurie va fi gătită de ei, respectând indicațiile noastre", mărturisește Florin Dumitrescu. În urma probelor, familia câștigătoare, stabilită și de data aceasta de un juriu invitat la degustare, va avea ocazia să meargă în duelul eliminatoriu în formație completă. La polul opus, celălalte două familii care vor pierde vor fi nevoite să renunțe la doi membri și să realizeze același număr de dish-uri cu acest dezavantaj numeric. La finalul zilei, familia care obține cele mai multe puncte la degustarea duelului eliminatoriu, acolo unde chefii vor avea ultimul cuvânt, se califică direct în finala sezonului special, unde va avea ocazia de a lupta pentru o șansă la titlu și pentru premiul de 10.000 de Euro.

Prima confruntare pe echipe din sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, va fi difuzată marți, 28 mai, de la 20:00, pe Antena 1.

Vezi și:  Chirieac: Se va încerca să fie aruncat în aer Guvernul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel