Comisie anchetă. Cezar Preda: Vreți să îmi spuneți că nu știați? Și în Buzău s-a întâmplat, sub primar PSD

Cezar Preda
Cezar Preda

Cezar Preda, deputat PNL, a spus că a fost uimit de o declarație făcută de Dan Nica, fost ministru de Interne, (PSD) în cadrul audierilor de la Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor prezidențiale 2009.

"Afirmația dumneavoastră cu privire la nedumerirea numărului mare de persoane într-o singură locuință îmi stârnește mie o nedumerire. Nu știați că așa se procedează? Că așa fac primarii și mai ales primarii PSD? Nu știați că în fiecare localitate mare, unde aveați primar, se înregistrau între 400 - 2000 de romi, în general, într-o singură adresă? Știați! Nu mi se pare corect să spuneți acum, după atâția ani, că v-a mirat și că ați cerut să se facă un raport. Ați amintit de Buzău. Păi acolo există o adresă - care este celebră - unde în ziua alegerilor locale, premergătoare alegerilor generale, se înregistrau între 400 și 700 de persoane la o singură adresă, la o căsuță, cu două camere, o curte. Se știa și primarul era PSD. Asta se făcea. Este o politică de atragere de voturi la alegerile locale. Vreți să îmi spuneți dumneavoastră, ca șef de organizație de 27 de ani, că nu știați aceste lucruri?", a zis Cezar Preda.

"Poate am mai auzit anumite lucruri, dar nu am mai auzit ca 3000 de persoane dintr-o țară străină să vină și să se înscrie toate la aceeași adresă... recunosc că nu am știut și nu am avut această informație niciodată", a răspuns Dan Nica în cadrul audierilor din Comisia parlamentară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel