Ziua Reginei Elisabeta a II-a, marcată de un eveniment special

Zi deosebită pentru familia regală a Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a împlineşte astăzi 88 de ani, iar, în cinstea aniversării, un fotograf renumit a prezentat un portret nou al suveranei.

Regina Elisabeta a II-a împlineşte luni, 21 aprilie, 88 de ani, dar sărbătorirea va fi una privată, ceremonia oficială urmând să aibă loc în luna iunie, întrucât suverana dorește să aibă parte de o vreme frumoasă, scrie România TV.

În schimb, pentru a marca ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a, la Londra a fost prezentat un portret alb-negru al suveranei, realizat de către renumitul fotograf britanic David Bailey. 

Portretul a fost realizat în luna martie, la Palatul Buckingham, și face parte din campania Great, care are scopul de a genera locuri de muncă și creștere economică, de promovare a Marii Britanii pe plan internațional ca o destinație de clasă mondială pentru comerț, turism, investiții și educație.

Regina Elisabeta a II-a afișează în portret un zâmbet larg, iar fotograful britanic David Bailey și-a descris subiectul ca o "femeie foarte puternică" în ai cărei ochi se observă o "licărire neastâmpărată". 

Ceremonia oficială dedicată sărbătoririi zilei de naștere a monahului Marii Britanii în luna iunie când are loc și parada militară a devenit o tradiție încă din 1748. Regina Elisabeta a participat la fiecare ceremonie încă din 1951, excepție fiind anul 1955, când a avut loc o grevă generală a angajaților de la căile ferate.

Citește și Aniversare cu fast la 60 de ani de la încoronarea Reginei Marii Britanii - Galerie foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel