Urmărește emisiunea live


Cele mai tari GLUME înainte de REZULTATELE la BAC 2020

Emoțiile sunt tot mai mari înainte de afișarea rezultatelor la Bacalaureat, iar glumele elevilor sunt pe măsură.

Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2020 vor fi afişate marţi, 30 iunie, până în ora 12.00, la avizierele liceelor și pe edu.ro. Până atunci glumele elevilor întrec orice imaginație.

Iată câteva dintre acestea:

În acest an, cum s-a întâmplat și la Evaluarea Națională, notele pe care le vor primi candidații vor fi anonimizate. În acest sens, absolvenții de liceu au primit un cod unic.

Mai exact, în conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16.00 – 19.00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8.00 – 12.00. Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel