Cele două accidente aviatice au pus compania Boeing în genunchi. Președintele Donald Trump vine cu o idee pentru marele producător de avioane

Boeing
Boeing

După anunțul companiai American Airlines de a anula toate cele 115 zboruri pe zi până la jumătatea lunii august din cauza problemelor cu Boeing 737 MAX 8, președintele Donald Trump a venit cu o idee pentru compania grav afectată de cele două prăbușiri, transmite The Guardian.

"Ce știu despre branding?", a declarat președintele într-un tweet trimis luni dimineață. "Poate nimic (dar eu am devenit președinte!), dar dacă aș fi fost la Boeing, aș repara Boeing 737 MAX, aș adaugă câteva caracteristici extraordinare, și aș REBRENDUI avionul cu un nume nou. Niciun produs nu a suferit ca acesta. Dar din nou, ce naiba știu?", a scris președintele american pe Twitter.

Statele Unite și alte țări au suspendat zborurile cu modelul 737 Max la mijlocul lunii martie, după accidentele mortale în Etiopia și Indonezia. Boeing dorește să finalizeze reparațiile avioanelor la sfârșitul lunii aprilie, dar orice modificare ar trebui să fie înaintată spre aprobare Administrației Federale a Aviației și autorităților de reglementare străine.

Anunțul de duminică a făcut ca American să fie cel de-al doilea transportator major care anulează zborurile cu Max 8. Southwest Airlines, cel mai mare operator de avioane Boeing, a anunțat săptămâna trecută că va anula zborurile sale cu Max 8 până pe 5 august. 

Vezi și: Raport concluzie: Piloții nu se fac vinovați de prăbușirea avionului companiei Ethiopian Airlines

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel