Cel mai înalt turn din Capitală mută zona de bussines în sectorul 5

Cel mai înalt turn de business din Capitala va fi construit, după alegerile locale din 2016, în Sectorul 5, arată candidatul PNL la Primăria sectorului, Ovidiu Raețchi. El susține că în zona Alexandriei este cel mai potrivit teren pentru construcția unui zgârie-nori.

“Centrul de greutate al mediului de business bucureștean se poate muta fără probleme în Sectorul 5, o zonă ocolită până acum de mari investiții. Printr-un management eficient, în zona Alexandriei poate fi ridicat cel mai înalt turn de business din Capitală, care să găzduiască zeci de investitori străini, companii cu capital strain și românesc și startup-uri. Șoseaua Alexandriei are două avantaje din acest punct de vedere: are cel mai bun sol de construcție din România și nu are infiltrații de apă. Este regretabil faptul că nimeni nu a exploatat până acum beneficiile acestei zone, în condițiile în care unele părți ale Capitalei au devenit supra-aglomerate din acest punct de vedere”.

Raețchi sustine că prin acest proiect se vor crea mii de locuri de muncă în Sectorul 5 și, concomitent, va crește valoarea locuințelor din zonă.

“Construirea unui centru de business în Sectorul 5 ar aduce, fără îndoială, mii de locuri de muncă pentru locuitorii din sector – acest centru ar urma să adăpostească zeci de sedii de firme. De asemenea, în acest fel am realiza o altă problemă a Sectorului 5, și anume prețul scăzut al locuințelor comparativ cu celelalte sectoare. De altfel, mi-am propus ca în primii ani de mandate să ridic prețul locuințelor cu 30%”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel