EXCLUSIV  Ceaușeștii nu au avut prieteni. Adrian Eugen Cristea, dezvăluiri despre viața privată a dictatorului: Există o mare excepție

Adrian Eugen Cristea, şefului Direcţiei a V-a a Securităţii, a făcut dezvăluiri pentru DC NEWS despre viața privată a dictatorilor, direct din casa lui Nicolae Ceaușescu.

Adrian Eugen Cristea, un apropiat al Ceaușeștilor, spune că cei doi nu au avut niciodată prieteni și nu au primit vizite în casa lor din București. Cel care venea în fiecare dimineață să îl informeze pe dictator de situația din România și nu numai era Ioan Mihai Pacepa, generalul care a fugit în 1978 în Statele Unite ale Americii.

Există totuși o excepție...

„Ceaușescu și familia Ceaușescu nu au avut în viața lor prieteni. Nu au invitat și nu s-au dus la prieteni. A fost o excepție de câțiva ani. Până 1974 mai venea în vizită la ei soția lui Maurer (n.r. - Ion Gheorghe Maurer, importat lider comunist și fost premier al României care a jucat un rol cheie în alegerea lui Ceaușescu în funcția de secretar-general după moartea lui Gheorghe Gheorghiu Dej)”, a precizat Adrian Eugen Cristea, în exclusivitate pentru DC NEWS.

El a mai adăugat că soția lui Maurer venea în vizită până când s-au „stricat lucrurile, când Maurer și-a dat demisia. Ceaușescu obișnuia să aibă dimineața, pe la 8:30, 8:55, un vizitator care îl punea în temă cu ce se întâmpla pe plan politic inter și extern, acela era generalul Pacepa”, a mai precizat Adrian Eugen Cristea.

Senatorul Marius Marinescu a completat precizând că singurii prieteni ai lui Ceaușescu erau cei doi câini ai săi, Șarona și Corbu pe care îi luat peste tot cu el iar în timpul evenimentelor din 21 spre 22 decembrie 1989, cei doi câini se aflau alături de el în sediul CC.

Urmărește răspunsul complet despre viața privată a Ceaușeștilor:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel