Ce zice Antonescu azi și te-ai obișnuit să zică Ponta ieri. Și invers!

Crin Antonescu: ”E mai logic ce a propus Băsescu”. Victor Ponta: ”E o prostie ce a propus Băsescu”. Nu, nu am atribuit eronat declarațiile. Sunt pozițiile liderilor USL referitoare la un singur subiect . Un posibil titlu de articol cu două afirmații, ale lui Antonescu și Ponta, care nu au stat niciodată alăturate în asemenea fel de la Coabitare încoace.

Președintele Traian Băsescu cerut, în timpul unei conferințe de presă desfășurate marți, emiterea unei Ordonanțe de Urgență care să stabilească un termen de adopție pentru câinii fără stăpâni. Odată ce acesta expiră, câinii nerevendicați să fie eutanasiați.

Două zile mai târziu, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, anunță referendum local pentru a se decide dacă maidanezii vor fi eutanasiați.

Propunerea edilului este respinsă de Crin Antonescu. Șeful Senatului crede că plebiscitul ar fi doar ”o întârziere și o cheltuială degeaba”, fiind de preferat varianta lui Băsescu.

”E mai logic ce a propus Traian Băsescu (...) Măcar o luăm pe o cale”, a declarat Crin Antonescu, joi, în timpul unei vizite la Cluj Napoca.

Despre propunerea lui Băsescu, susținută de Antonescu, copreședintele USL, Victor Ponta, declară: ”Da, asta a fost o prostie, cu ordonanța. Dumneavoastră mă întrebați altceva. Niciun om serios nu putea să își închipuie că marți seara spun la televizor și miercuri avem ordonanță în Guvern. Eu vorbesc de o chestie serioasă. Legea este la Camera Deputaților, Camera decizională, și săptămâna viitoare se va lua o decizie. Niciodată nu mi se pare inutilă consultarea populației, dar de data aceasta, săptămâna viitoare, avem ocazia să adoptăm legea”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel