Ce urări şi-au făcut Bogdan Chirieac şi Mugur Ciuvică pentru 2022

Captura video
Captura video

Analistul politic Bogdan Chirieac şi preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, şi-au făcut fiecare câte o urare pentru 2022.

"Îmi doresc, în anul care vine, ca dl Ciuvică să nimerească măcar 1% din previziunile pe care le face. Ar fi un procent încurajator. Pentru mine ar fi un succes al domnului Ciuvică, de care mă voi bucura sincer", a transmis Bogdan Chirieac, cu amuzament, conform Antena 3. 

"Dincolo de asta, îmi doresc ca împreună cu dl Mugur Ciuvică să avem şi în 2022 şi în anii care vin evenimente interesante. Şi împreună să fim în balconul media precum cei doi moşi din Muppets şi să facem analizele pe care publicul le iubeşte. În final, îmi doresc ca dl Mugur Ciuvică să nu cadă victimă pandemiei, să fie sănătos, la fel de acru şi de piperat cum a fost şi până acum", a mai spus Bogdan Chirieac. 

"Îi mulţumesc în primul rând pentru 90% din urare. În afară de început, care a fost o glumă nereuşită. Dl Bogdan Chirieac se concentrează aşa de mult la analize, încât mai pierde partea de umor", a replicat amuzat Mugur Ciuvică. 

"Pentru restul urărilor îi mulţumesc şi îi doresc acelaşi lucru. Urarea cu previziunile e exact invers. Eu nu prea fac previziuni, evit, tocmai pentru că politica românească, mai ales asta din ultima vreme, e absolut imprevizibilă. Şi e riscant să faci orice fel de pronostic. Cine ar fi spus la final de august că în septembrie USR o să iasă la guvernare? Sau cine ar fi spus în octombrie că în noiembrie PSD va intra la guvernare? Este exact invers, dl Chirieac face des previziuni, care aproape întotdeauna nu se realizează. Cu o singură excepţie notabilă: a nimerit în 2014 că Iohannis va câştiga alegerile prezidenţiale. Nimeni nu îl credea atunci! Îi mulţumesc pentru urări şi îi doresc acelaşi lucru. Avem colaborarea asta de un an şi ceva şi mă bucur foarte mult că ne vedem o dată pe săptămână la DC News şi discutăm despre ce se întâmplă", a mai spus preşedintele GIP. 

Întrebare despre PSD, capcană pentru Ciuvică la Miercurea Neagră 

Pe 29 decembrie, la DCNews și DCNewsTV, a fost difuzată ultima ediție din 2021 a emisiunii „Miercurea neagră”. La un moment dat, Mugur Ciuvică a fost întrebat dacă are un „cuvânt bun” pentru PSD, fiind vorba despre o „întrebare capcană”. „De ce întrebare capcană? Pentru că, dacă spuneați un cuvânt bun despre PSD, îl treceam evenimentul anului în cazul lui Mugur Ciuvică. A spus un cuvânt bun despre PSD”, a zis Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii.

„Un cuvânt bun chiar nu am, dar nici un cuvânt rău nu am, deocamdată”, a zis Mugur Ciuvică. Ulterior, a adăugat: „Sunt curios ce vor face cu guvernarea, pentru că, în teorie, ar trebui să fie un guvern mai bun, scoaterea USR este deja un pas pozitiv.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel