Ce spune Dinu Patriciu despre aducerea lui Peter Imre la Adevărul

Revenit de curând în țară, după o lungă perioadă de refacere, după operația de transplant de ficat, Dinu Patriciu a vorbit la B1 TV despre schimbarea lui Răzvan Cornețeanu, dar și despre aducerea lui Peter Imre la Adevărul.

„Răzvan Cornețeanu trebuia schimbat atunci când a fost schimbat”. Despre succesorul lui Cornețeanu, Patriciu a aspus că acesta l-a dezamăgit. „Am făcut o alegere nepotrivită, care a dus la situația care este acum la Adevărul. Din păcate, n-a fost o alegere rațională”. Patriciu a refuzat să-i rostească numele lui Peter Imre, cel care a depus mărturie în procesul de divorț al omului de afaceri dar  care l-a dat și  în judecată și a cerut sechestru pe averea lui Patriciu pentru o datorie de 80.000 de euro.

În ciuda eșecului cu Adevărul, Patriciu a mai declarat că nu ar ezita să mai investească în presă perioada următoare.

In opinia lui Dinu Patriciu, printul poate coexista cu variantele online ale publicațiilor: „Printul și online-ul sunt complementare. Televiziunea, asa cum este ea acum, va dispărea. Televiziunea se mută online, devine interactivă, poti să-ți alegi ce vrei să vezi, la ce ora vrei să vezi, să-ti faci propriul program”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel