Ce răspuns a transmis Alina Mungiu Pippidi președintelui Băsescu

mungiu-pippidi
mungiu-pippidi

Replici acide între președintele Traian Băsescu și politologul Alina Mungiu Pippidi. După ce șeful statului a afirmat în emisiunea "După 20 de ani" transmisă, duminică, de postul Pro Tv, că Alina Mungiu Pippidi ar fi "un foarte bun ministru de Finanțe", aceasta i-a transmis că "un dialog prin terți nu lămurește lucrurile".

„Mulţumesc şefului statului că mă citeşte atent în continuare şi presei că mă informează promt prin telefon despre ce mai spune preşedintele despre mine. Mărturisesc însă că acest dialog prin terţi, când el e acolo şi eu la Berlin, el e în studioul de televiziune, iar eu nu am nici măcar televizor, nu lămureşte lucrurile, şi s-a repetat deja de mai multe ori“, a replicat Alina Mungiu Pippidi, duminică, preşedintelui, citează stiri.yahoo.com.

În plus, Pipiddi susţine că, dacă şeful statului este convins că ar fi un ministru acceptabil, atunci o întâlnire faţă în faţă în care să discute problemele stringente de pe agenda politică nu ar fi o problemă, mai ales că oamenii nu-și prea mai doresc "emisiuni cu politicieni pe care nu îi contrazice nimeni".

„Nu văd de ce nu ar accepta o asemenea invitaţie, cred că lumea s-a cam saturat de emisiuni cu prim miniştri şi politicieni pe care nu îi contrazice nimeni “, a mai spus Pippidi.

În emisiunea  „După 20 de ani“, de la Pro Tv, preşedintele Traian Băsescu a declarat: „Înţeleg că doamna Mungiu Pippidi este un factor de stimulare a mişcărilor, cred că ar fi un foarte bun ministru de Finanţe. Înţeleg că dânsa a făcut programele de guvernare, nu am primit un astfel de program. E timpul să se iasă din demagogie, cei care cred că ştiu mai bine să intre în politică. Un astfel de partid ar fi binevenit“, a susținut preşedintele Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel