Ce prime vor primi jucătorii timişoreni în eventualitatea câştigării campionatului

ian
ian

Jucătorii timişoreni au de dat în perioada următoare textul vieţii lor, deoarece Marian Iancu, patronul clubului, le-a promis prime care îi pot îmbogăţi în cazul câştigării campionatului.

"În anii trecuţi am pierdut campionatul pe mâna noastră, precedentele nu mă fac să am încredere, dar eu mă refer la prezent. Nu cred că jucătorii îşi mai permit să le ia cineva banii de sub nas. Ei au puterea să câştige acest titlu. Ar fi numai din vina lor dacă nu vor câştiga campionatul. Contează foarte mult pentru ei şi pentru familiile lor să încaseze aceşti bani!", a declarat Iancu pentru Pro Sport.

60 de euro pe minut dacă Poli e campioană

În cazul în care Poli va fi campioană, fiecare fotbalist va primi 60 de euro pentru fiecare minut bifat pe teren. Cei mai mulţi "bani virtuali" i-a strâns până acum Costel Pantilimon, care a jucat 2.250 de minute până acum, adică 135.000 de euro. Urmează Alexa (1.980 de minute - 118.800 de euro) şi Sepsi (1.859 de minute - 111.540 de euro). Bineînţeles, aceste sume vor creşte în următoarele etape, însă pentru a fi încasate de fotbalişti, aceştia trebuie să devină campioni. Cea mai mare sumă posibilă ar putea intra în contul lui Pantilimon, dacă acesta rămâne în poartă în toate cele şapte meciuri care urmează: 172.800 de euro.

Acesta este motivul pentru care patronul lui Poli se aşteaptă la rezultate pozitive în următoarele săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel