EXCLUSIV  Ce nu a zis NIMENI despre polițiștii de la Kaufland! VREM O ȚARĂ CA AFARĂ, dar cu instrumente românești!

Mulți români au fost șocați de imaginile de la Kaufland în scandalul cu măsurarea temperaturii.

Un bărbat a fost încătușat de câțiva polițiști, după ce a făcut scandal la supermarket. Bărbatul a refuzat și să se legitimeze, așa că oamenii legii spun că au vrut să îl ducă la secție, încătușat, așa cum prevede legea.

Polițiștii ar fi trebuit să-l imobilizeze cu eletroșocuri, așa cum este în SUA. În momentul în care cineva nu se supune solicitărilor oamenilor legii, ei trebuie să scoată pistolul cu electroșocuri și să imobilizeze persoana în cauză, a spus jurnalistul Val Vâlcu. Sunt dispozitive special făcute astfel încât omul să nu fie rănit, dar să-l împiedice să mai facă scheme. Doar că polițiștii români nu sunt dotați cu așa ceva.

Până și stewardesele sunt instruite să folosească pistolul cu electroșocuri. În momentul în care pasagerii devin violenți, însoțitoarele de bord îi pot imobiliza de la distanță. Astfel se pot evita incidentele. Doar polițiștii români se apară cu mâinile goale de recalcitranți.

Fără mijloace adecvate, polițistul trebuie să intervină într-un contact strâns cu turbulentul. Dacă, de la distanță, aplici un curent electric, omul rămâne câteva secunde în imposibilitatea de a se mișca, îi pui cătușele și apoi, la secție, se racorește, vine avocatul și se discută altfel cu el, a mai zis jurnalistul.

Polițiștilor trebuie să li se dea mijloace să acționeze. Nu este normal să vină provocatorul cu cameră de filmat, iar oamenii legii să nu aibă mijloace de înregistrare și nici dispozitive de imobilizare de la distanță, cum ar fi pistolul cu electroșocuri, dotarea standard a polițistului în Occident. Vrem o țară ca afară, dar cu instrumente românești...

VEZI ȘI: EXCLUSIV SCANDAL TEMPERATURĂ. Femeia cu regia de la Kaufland a scăpat un cuvânt BOMBĂ / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel