Încă un lider de partid candidează la Primăria Capitalei

O nouă candidatură la Primăria Capitalei pentru scrutinul din 2016 a fost anunțată. Este vorba de președintele Partidului Național Democrat, Daniel Fenechiu. 

Deputatul Daniel Fenechiu a candidat, cu puțin timp în urmă, pentru a prelua conducerea Baroului București, dar a fost învins de Ion Dragne. 

„Am constatat că Bucureștiul are niște probleme care, în loc să se rezolve, se agravează. Ele țin de aplicarea legii. Într-o situație în care hățișurile mafiote care guvernează administrația din București nu pot fi deslușite de nimeni (...), cred că un avocat care ar veni cu un program de curățire a administrației bucureștene ar face ca Bucureștiul să devină o capitală europeană în care regulile să se respecte", a declarat Daniel Fenechiu la B1Tv. 

Daniel Fenechiu a adăugat și că nu ar refuza o susținere în cursa electorală din partea fostului președinte: „Nu aș refuza susținerea lui Băsescu, a fost primar general, a fost președinte, are notorietate și beneficiază de încredere. Dacă oameni sau partide vor să mă susțină pentru ce însemn eu ca om, sunt bineveniți. (…) Vreau să fiu un primar corect și să aduc legea în primărie”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel