Ce-i recomandă Năstase lui Antonescu

380x250_crin-antonescu-va-putea-sa-il-gratieze-pe-adrian-nastase-daca-traian-basescu-va-fi-suspendat
380x250_crin-antonescu-va-putea-sa-il-gratieze-pe-adrian-nastase-daca-traian-basescu-va-fi-suspendat

Fostul premier Adrian Năstase a făcut o serie de recomandări pentru președintele PNL, Crin Antonescu. Năstase îi recomandă să se concentreze mai mult pe dialog politic în zona de guvernare, în spatele ușilor închise. 

[caption id="attachment_390722" align="alignleft" width="310"] foto: finantistii.roe[/caption]

"Pentru un partid de dreapta, o înțelegere cu un partid de stânga care conform rezultatelor din alegeri este mai puternic, reprezintp un experiment relativ frustrant. Lucrul acesta pare tot mai puternic, am impresia în ultima vreme, mai ales în încercările de repoziționare pentru anul 2014. În privinta lui Antonescu, mereu i-am apreciat discursurile. Sper că va reuși să dezvolte în mai mare măsura un dialog politic în zona de guvernare în spatele ușilor închise", a declarat Adrian Năstase la B1 TV.

În ceea ce privește legea descentralizării, fostul premier susține că cele două partide PNL și PSD par să facă schimb de poziții- ”Pare cumva că poziția PSD-ului este mai liberară decât a PNL-ului. Descentralizarea, teoretic, este un proiect de natură liberală. Social democrații încearcă mai curând să sublinieze importanța unui stat puternic. Așa încât apare un anumit paradox. Liberalii par cumva socialiști, ca să folosesc terminologia utilizată de domnul Tăriceanu, în timp ce social-democrații par mai liberali".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel