Ce firmă se află pe primul loc în topul tehnologiei informației

Konica Minolta a fost desemnată lider în segmentul Managed Print Services (MPS) și Managed Content Services (MCS) în raportul Magic Quadrant 2014 realizat de către analiștii Gartner, Inc., companie americană de cercetare și consultanță în domeniul tehnologiei informației. 

VEZI ȘI: SCANDAL la B1 TV, în emisiunea Sorinei Matei. "Vă fac plângere"

Cadranul Liderilor pentru furnizorii de Managed Print Services și Managed Content Services este un ghid internațional utilizat de companii pentru a identifica și a evalua furnizorii de tehnologie care le pot deveni parteneri la nivel global pentru gestionarea activităților de printare și a documentelor.

Analiza independentă realizată de Gartner confirmă poziția de lider a Konica Minolta pe piața internațională de Managed Print Services, prin Serviciile sale Optimizate de Printare (OPS). Konica Minolta a început să dezvolte conceptul OPS la nivel global în 2010, pentru optimizarea activității de printare din diverse tipuri de organizații, oferind până în prezent astfel de servicii unui număr de peste 6.000 de corporații la nivel mondial, dintre care 3.500 în Europa.

"Am dezvoltat strategic programele interconectate de Managed Print Services și Managed Content Services, iar acum suntem recunoscuți drept lideri în această nouă categorie care îmbină ambele tipuri de servicii. Ne concentrăm eforturile pe o strategie de optimizare a activităților de printare prin intensificarea programului OPS, cu reducerea costurilor operaționale și posibilități de accesare a informației în cele mai eficiente moduri. Oferta combinată de servicii optimizate de printare, de management al conținutului și, în ansamblu, de management al informației, ne permite să furnizăm clienților o soluție completă, cu proiectare, implementare, gestionare și suport realizate eficient din punct de vedere al costurilor", spune Olaf Lorenz, General Manager, International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel