EXCLUSIV  Ce făceau marinarii, în noaptea de Înviere, pe vapor. MARE TEST pentru români

Lumina de Paști s-a transformat în subiectul care a monopolizat toată atenția, pe fondul stării de urgență și a izolării în lupta împotriva COVID-19.

L-am întrebat pe Adrian Mihălcioiu, președintele Sindicatului Liber al Navigatorilor, cum petreceau marinarii de sărbătorile pascale. „În general, pe vapor, noi ne vedeam de treabă în noaptea de Înviere. Când erau echipaje românești, se pregătea o masă festivă", a declarat, pentru DCNews, Adrian Mihălcioiu.

Acesta are și o recomandare pentru români. „Părerea mea și sfatul pe care îl dau este ca lumea să fie precaută, să-și sărbătorească cele cuvenite pentru Paști așa cum poate anul acesta. Și fiecare să se gândească poate mai mult la Dumnezeu" este mesajul transmis de Adrian Mihălcioiu.

Sărbătorile pascale reprezintă un mare test privind comportamentul românilor în această perioadă, deoarece, potrivit specialiștilor, abaterile de la respectarea regulilor pot duce la o creștere exponențială a numărului de cazuri COVID-19 în perioada următoare.

VEZI ȘI: Interviu cu Bogdan Anicescu, tânărul de lângă Arafat și Vela. Mesaj PUTERNIC de la un om de o modestie remarcabilă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel