EXCLUSIV  Interviu cu Bogdan Anicescu, tânărul de lângă Arafat și Vela. Mesaj PUTERNIC de la un om de o modestie remarcabilă

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Bogdan Anicescu, interpretul în limbaj mimico-gestual de la informările Guvernului și ale MAI, a spus, pentru DCNews, ce va face de Paști și cum s-a schimbat viața lui în această perioadă.

Bogdan Anicescu, interpret în limbaj mimico-gestual, se numără printre cei care și-au concentrat eforturile pe integrarea socială, profesională, educațională și culturală a persoanelor cu deficiențe de auz. Bogdan Anicescu este și tânărul care transformă cuvintele în limbaj mimico-gestual la fiecare declarație a autorităților în pandemie.

Într-un scurt interviu acordat DCNews, a spus ce va face de sărbătorile pascale, vorbind totodată și despre schimbările care au apărut în viața sa.

Voi sta acasă, încercând să celebrez așa cum pot dincolo de dorința de a-mi vizita familia. Voi compensa vorbind la telefon cu ei toți: mama, tata, fratele, cele două bunici, nașii, unchii, mătușile și lista continuă, din fericire! Sunt convins că va fi o Înviere diferită din multe puncte de vedere, dar gândul că vom fi din nou împreună îmi dă toată puterea", a spus Bogdan Anicescu.

A ajuns un comunicator esențial în această perioadă. Întrebat cum s-a schimbat viața sa, a spus: „Am fost surprins de toată atenția care mi-a fost acordată mie personal, dar, dincolo de acest aspect, am încercat de fiecare dată să subliniez că mult mai important este faptul că societatea largă conștientizează, poate, mai puternic acum decât înainte specificul Comunității Surzilor. Și rolul interpretării în general, necesitatea ca informația să fie adaptată și să ajungă la toată lumea. Deși stau aproape numai acasă, simt că am acum un program și mai aglomerat. În rest, încerc să trăiesc ca și când nu este ceva diferit, să mă concentrez pe tot ce am de făcut, cu speranța că îmi voi atinge obiectivele."

De asemenea, întrebat care a fost persoana care l-a impresionat cel mai mult în aceste zile, a zis că e greu de menționat doar o persoană anume. „În general, mă impresionează fiecare om care din linia întâi, în lupta cu acest inamic invizibil și înșelător, își pune pur și simplu viața în pericol pentru ca alții să poată fi în siguranță, pentru ca vieți să fie salvate și pentru că altfel nu am mai avea noi, ceilalți, nicio șansă. În ciuda tuturor lipsurilor din sistem, ei nu cedează și merită întreaga noastră admirație, dar și cooperare."

Dacă nu suntem parte din problemă, atunci suntem parte din soluție și asta îmi doresc de la noi toți", a conchis Bogdan Anicescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel