Ce face Regina Elisabeta după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Dezvăluire de la Palat

Sursă: Captură video - Royal Insider
Sursă: Captură video - Royal Insider

Regina Elisabeta a ținut miercuri un apel video cu premierul Boris Johnson.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a fost testată pozitiv cu virusul Sars-CoV-2 duminică. Regina și-a anulat marți audiențele virtuale și a rămas izolată la Castelul Windsor. În ciuda diagnosticului său, aceasta a ținut miercuri un apel video cu premierul Boris Johnson.

"Nu am avut timp să vorbesc cu ea. Majestatea Sa a vorbit cu premierul în această seară", a declarat purtătorul de cuvânt al Palatului, potrivit The Sun.

Deși nu este niciodată dezvăluit ce se spune în audiența săptămânală a reginei cu premierul, este posibil ca motivul să fi fost criza ucrainiană. De asemenea, premierul Boris Johnson este investigat de către poliția metropolitană, în urma unor participări la petreceri ilegale. Boris Johnson este cel de-al 14-lea prim-ministru din lunga domnie a reginei. Cei doi și-au ținut audiențele săptămânale prin telefon, în cea mai mare parte a pandemiei.

Regina Elisabeta a-II-a "va continua să primească asistență medicală" 

Premierul britanic Boris Johnson i-a urat "însănătoşire rapidă" Reginei Elisabeta a II-a, depistată cu COVID-19, la vârsta de 95 de ani, relatează AFP şi Reuters, conform Agerpres.

"Sunt sigur că vorbesc în numele tuturor urându-i Majestăţii Sale Regina o însănătoşire rapidă din COVID-19 şi o revenire rapidă la o sănătate vibrantă", a scris pe Twitter şeful guvernului conservator.

Oficialii au declarat la începutul acestei săptămâni că regina "va continua să primească asistență medicală" din partea echipei sale de medici regali.

"Majestatea Sa se confruntă cu ușoare simptome asemănătoare unei răceli, dar se așteaptă să continue îndatoririle la Windsor în cursul săptămânii viitoare. Ea va continua să primească îngrijiri medicale și va urma toate orientările corespunzătoare."

Sursele au declarat că virusul Sars-Cov2 a cuprins personalul de la Windsor în ultimele zile. Persoane din interiorul Casei Regale au dezvăluit că mai mulți angajați au fost testați pozitiv cu COVID-19. Regina Elisabeta a-II-a este testată în fiecare zi de către medicii regali. Profesorul Sir Huw Thomas, șeful Casei Medicale, se ocupă de Regină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel