Ce decizie a luat conducerea de la Spitalul Județean din Ploiești

În urma unor  imagini difuzate la un post de televiziune în care apărea o bătrână legată de pat, conducerea Spitalului Județean Ploiești a luat atitudine.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Ploieşti a declarat, vineri, că va fi făcută o anchetă internă în urma acelor instantanee făcute publice la Antena 3. Adrian Strâmbeanu a spus că face un apel public către toţi pacienţii internaţi în spital şi către rudele acestora să anunţe orice neregulă şefilor de secţii şi directorului medical.

"În acest moment sunt în spital aproximativ 1.100 de pacienţi internaţi. Nu am cunoştinţă de starea fiecăruia. Dintotdeauna şi din principiu sunt împotriva unor practici inumane la adresa bolnavilor. Îi rog pe pacienţi şi pe aparţinătorii acestora să anunţe şefilor de secţii şi directorului medical orice neregulă. Cei care au luat decizia de a lega un bolnav de pat trebuie să justifice această decizie şi să răspundă pentru ea. Fiecare trebuie să-şi asume răspunderea pentru ceea ce face", a afirmat Adrian Strâmbeanu, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel