Ce a sesizat Ben Oni Ardelean pe filmările de la protestele din SUA: Dacă voiai, în cinci minute, de la Pentagon îți ajungeau acolo zeci de mii de trupe

Donald Trump
Donald Trump

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a comentat subiectul momentului: atacul de la Capitoliu. 

Ben Oni Ardelean (PNL) a declarat joi seară, la Antena 3, că Donald Trump „nu este nici primul și nici ultimul președinte lăsat din brațe de Servicii și pur și simplu aruncat în brațele haosului.”

Deputatul liberal face apoi trimitere la faptul că „am pățit-o și noi: Emil Constantinescu recunoaște, Băsescu recunoaște mai puțin, dar și el a pățit-o... O vor păți, probabil, și alții.”

„Din punctul meu de vedere, Trump a fost lăsat de voia minții lui și, în momentul în care a decis să facă acel protest în fața Capitoliului și bineînțeles, să și incite *Mergem direct spre Capitoliu*, că practic asta le-a spus protestatarilor. Atât au așteptat băieții din spate. Atunci, a fost lucrat manual. Pur și simplu, te uitai și vedeai filme pe care le-ai mai văzut. Noi, cel puțin, le-am văzut mai des prin Balcani.”, a declarat Ben Oni Ardelean. 

Ardelean: Dacă voiai, de la Pentagon îți ajungeau zeci de mii de trupe 

În continuare, Ben Oni Ardelean a atras atenția asupra faptului că, la o astfel de manifestare, puteau fi trimise de la Pentagon, în cinci minute, zeci de mii de trupe. 

„Din ceea ce am văzut pe filmări și pe analizele simple, de acasă, într-o astfel de instituție militarizată sau cel puțin, foarte protejată, vizavi de celelalte care sunt în dreapta Capitoliului, (...) erau polițiști care dădeau la o parte, care spuneau și arătau protestatarilor să vină spre clădire, aveai o mână de oameni care păzeau și o mână de la Secret Services pe care îi vedeai tot timpul acolo. În condițiile în care știai că pur și simplu ai o astfel de manifestare afară, dacă voiai, în cinci minute, de la Pentagon îți ajungeau acolo zeci de mii de trupe.”, a mai spus deputatul PNL Ben Oni Ardelean. 

Astfel, liberalul consideră că „ceea ce s-a întâmplat a fost de *manual* simplu. Trump iese îngrozit și spune *Mergeți acasă!*. Era mult prea târziu. Toată chestiunea respectivă se va îndrepta asupra lui, sigur.”

„Este o lucrătură pe față fără niciun fel de alt menajament politic față de Trump. Ceea ce se va întâmpla în continuare bineînțeles va duce la o aruncare a lui într-un exil... exil politic, să zic așa.”, a încheiat Ben Oni Ardelean la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel