Cazanciuc: Timpul va demonstra dacă Gorghiu are căderea morală să vorbească despre Ponta

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a afirmat, luni, că timpul va demonstra dacă Alina Gorghiu are căderea morală să vorbească despre premierul Victor Ponta. 

"Doamna Gorghiu continuă să nu înțeleagă că se află pe scaunul Brătienilor. Este alegerea liberalilor dacă vor să devină un partid de cancan. Timpul va demonstra dacă doamna Gorghiu are căderea morală să vorbească de Victor Ponta", a declarat Robert Cazanciuc, pentru Agerpres

Copreședinta PNL a afirmat că Robert Cazanciuc ar trebui să plece din funcție după afirmațiile făcute duminică seară la Digi 24. 

[citeste si]

"Am văzut declarațiile publice ale ministrului Justiției referitoare la cât de nepătați și cât de firească este o guvernare cu un prim-ministru trimis în judecată pentru fapte de corupție și cât de firească este viața politică în România și cât de morală este ea cu un președinte de partid condamnat deja într-o primă instanță pentru alte fapte, nu de corupție. Mă întrebam dacă domnul Cazanciuc n-ar vrea să plece domnia sa acasă și să lase în portofoliul de ministru al Justiției o persoană fie urmărită penal, fie inculpată, fie trimisă în judecată. Se pare că singurul criteriu de selecție în PSD pentru a fi într-o funcție publică este acela de a fi urmărit penal sau condamnat într-o anumită etapă procesuală. E jenant pentru un ministru de Justiție, indiferent de partidul care îl susține, să aibă o asemenea poziționare publică. Eu aștept să își retragă aceste vorbe și să ceară scuze tuturor cetățenilor cinstiți din România pentru asemenea declarații", a declarat Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel