Cazanciuc, despre Orban: „Un mic dictator”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Senatorul Robert Cazanciuc l-a acuzat pe Ludovic Orban ca fiind „un mic dictator", după ce premierul a vorbit despre necesitatea consultării Parlamentului pentru impunerea măsurilor.

Senatorul Robert Cazanciuc l-a acuzat pe Ludovic Orban ca fiind „un mic dictator", după ce premierul a vorbit despre necesitatea consultării Parlamentului pentru impunerea măsurilor.

„Bun, dacă domnul Ludovic Orban a modificat Codul Penal și noi nu știm, să facă ce vrea. Deocamdată, ceea ce face domnul Orban, dacă nu respectă decizia Parlamentului, poate fi abuz în serviciu.

Ludovic Orban face ceea ce știe mai bine: o diversiune. Nefăcând ceea ce trebuie pentru poporul român pe măsuri de sănătate și mai ales pe economie, din păcate nu vorbim despre un premier responsabil, ancorat în nevoile reale", a spus vicepreședintele Senatului, Robert Cazanciuc.

Monopolul soluțiilor bune nu este doar la guvern

„Domnul Orban se crede un mic dictator, are sentimentul că monopolul soluțiilor bune este doar la guvern. Dacă Parlamentul, adică organul legiuitor al țării, își permite să-i spună că greșește unul, două, trei lucruri, se supără în secunda doi și spune că Parlamentul nu este în activitate.

De asta a fost guvernul învestit, să ia măsuri de urgență. Dacă nu ia măsuri de urgență, le ia Parlamentul, în procedură de urgență. S-a întâmplat săptămâna aceasta când, în Parlament, cu o majoritate aleasă de poporul român, s-au votat proiecte de lege care să ajute și sistemul sanitar și mediul de afaceri și agricultura", a mai declarat, pentru Antena 3, politicanul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel