Cazanciuc, despre noile restricții: Un HAOS generalizat, unde autoritățile NU ȘTIU ce au de făcut. Scoateți masca, nu pistolul

Preşedintele Senatului, Robert Cazanciuc, a criticat dur restricțiile impuse de autorități, în special decizia de închidere a școlilor.

"Un haos generalizat, unde autoritățile nu știu ce au de făcut. Auzim de școală online, când școlile nu au tablete, internet. Avem și o recomandare halucinantă, să ne uităm la TV unde nu avem curent electric. Aceste bâlbâieli fac ca oamenii să fie speriați. Școlile sunt periculoase pentru educație, dar nu și pentru alegeri. Ce să înțeleagă oamenii?

"Școala online, un dezastru"

Statele să ia măsuri pentru a ține țările deschise, transmite OMS. Ai specialiști ai căror nume nu le cunoaște. Avem declarații de la Iohannis și Orban despre specialiști. Cine sunt specialiștii din Educație care cer închiderea școlilor?

Puteam să testăm din timp la nivelul școlilor. Dacă era un copil pozitiv, testezi, mergi mai departe. Eu am doi copii la școală. Nu vreți să știți ce dezastru este învățământul online. E imposibil să le oferi o educație de calitate. Școala nu a fost pregătită absolut deloc.

Nu am văzut în Monitorul Oficial asumate de guvern. Am văzut pe surse anumite informații. De ce să închid piețele? De ce să ținem magazinele? Eu port mască de dimineața până seara. Dacă așa spun medicii, nu e niciun fel de discuție.

"Scoateți masca, nu pistolul"

Să informăm corect e cea mai bună strategie. Nu am văzut un român care să nu aibă mască, am ieșit cu mască. Nu aș vrea să spunem că e de vină poporul român, ci autoritățile. Cei care încalcă regulile flagrant… Să plătească. Poate omul nu are bani de mască. 50.000 de oameni trăiesc din pensia minimă la Giurgiu. Scoateți masca, nu pistolul. Ajutați-i pe români, nu îi speriați. Dacă vedeți că cineva nu are mască, nu săriți cu amenda. Poate a uitat masca pentru că are probleme acasă.", a declarat Robert Cazanciuc pentru Gândul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel