Scandal la X Factor! Un concurent susține că a fost respins, deși a primit trei de DA!

dumbo
dumbo

Caz incredibil la ”X Factor”! Silviu Laiu, cunoscut de prieteni drept Dumbo, susține că a fost respins din emisiunea-concurs difuzată pe Antena 1, chiar dacă a primit trei de ”DA” din partea juraților.

Tânărul în vârstă de 26 de ani este moderator de karaoke într-un club. Este responsabil cu voia bună și îi face pe tineri să cânte atunci când aceștia nu au pic de chef să-și arate talentul muzical.  Silviu Laiu a venit la ”X Factor” cu puține emoții și cu un singur gând – să meargă mai departe în competiție – lucru care părea rezolvat.

Tânărul a interpretat melodia ”Dacă noi ne iubim” de la Holograf. În tot acest timp cât Silviu Laiu a cântat pe scenă, Dan Bittman a fredonat și el, zâmbind. Era și puțin mândru că moderatorul de karaoke are o voce atât de bună.

“Ești simpatic. Ai burtică. Semeni cu mine”, a zis Dan Bittman. “A cântat simplu și frumos. Nu mai am ce sa spun”, a punctat și Delia. “Suge burta! Îndreaptă spatele! S-a ales praful când ai cântat tu, dar praf de stele! Ai un ‘”DA” din partea mea”. Și Delia, dar și Bittman i-au dat răspunsuri pozitive, iar Silviu Laiu – la fel ca toți telespectatorii care au urmărit ediția de duminică, 28 octombrie – a crezut că va merge mai departe în competiție. Stupoare, însă! Tânărul a fost eliminat din motive obiective.

După audițiile care au avut loc în vară, concurentul a fost sunat de către o persoană din stafful X Factor care i-a dat o veste la care nu se aștepta – a fost respins din concurs. Silviu Laiu a povestit toată întâmplarea pe contul său personal de pe o rețea de socializare.

”Apreciez "revoluția" de comentarii frumoase și aprecieri, însă treaba stă așa: după două săptâmani de la înregistrările din vară pe care tocmai le-ați văzut la televizor, am fost sunat de o domnișoară din stafful XFactor care mi-a spus că "din motive obiective" am fost respins din competiție (deși am primit 3 de "DA" din partea juraților). Nu cred că am fost singurul în această situație și nu cred că cei care s-au înscris în această competiție sunt aleși numai de juriu. Însă sunt un gras (acum, de fapt, am mai slăbit) mândru că am cântat o melodie de-a lui Bittman, în fața lui Bittman și i-a mai și plăcut. Aștept cu nerăbdare să îi văd pe cei care au rămas în concurs. Mulțumesc pentru susțineri”, a notat Silviu Laiu pe o rețea de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel