CAZ ȘOCANT: Tânăr român, acuzat de o crimă îngrozitoare din Belgia. Este făcut praf pe Facebook

În 22 ianuarie 2017, o crimă oribilă a avut loc în Belgia, pe plaja din Knokke-Heist. O tânără de 27 de ani a fost ucisă prin sugrumare. Cazul a fost extrem de mediatizat în Belgia, s-a făcut apel la populație, ancheta a fost una intensă în care anchetatorii au căutat toate indicile posibile. Au ajuns la un tânăr de 23 de ani din Suceava, din Salcea mai exact, Alexandru Caliniuc. 

Tânărul este acuzat de uciderea lui Sofie Muylle. Pe 26 iunie, tânărul a fost ridicat de polițiștii Serviciului Investigaţii Criminale Suceava. Curtea de Apel Suceava a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor. Reținerea a fost făcută la solicitarea autorităților belgiene. Pe numele tânărului exista un mandat european de arestare, scrie Monitorul de Suceava

Ce s-a întâmplat

Sofie Muylle a fost sugrumată și ucisă prin sufocare. Trupul său a fost găsit sub scheletul unei terase de pe plaja din Knokke-Heist. Tânăra a fost într-un cazino cu iubitul său, iar la 4:00 i-ar fi spus acestuia că merge să se plimbe pe plajă pentru a lua aer. Iubitul tinerei a fost și primul suspect. Anchetatorii au descoperit ulterior că fata avea patru telefoane cu 4.000 de contacte ale unor persoane inclusiv din Albania, Rusia, Italia. În plus, în trecut avusese probleme cu drogurile. Anchetatorii au ajuns la concluzia că tânăra a ieșit din cazino tocmai pentru a se întâlni cu un bărbat. Pe camerele video a fost surprins un bărbat cu o geacă albastră și o căciulă gri. Imaginile au fost la toate televiziunile din Belgia. 

(w670)

(w670)

[citeste si]

După trei luni de la moartea tinerei, anchetatorii au anunțat că au prelevat o probă ADN de pe un braț al tinerei moarte. 15 suspecți au fost identificați, cărora le-a fost comparat ADN-ul. Anchetatorii au făcut comparații și cu baza de date ADN de la nivel european care conține sute de mii de profiluri de criminali.  

După cinci luni, autoritățile belgiene îl acuză pe sucevean de această crimă și cer extrădarea lui. În urmă cu o zi, Alexandru Caliniuc a fost arestat provizoriu în vederea extrădării. Pe parcursul celor 15 zile urmează a se judeca şi cererea de extrădare efectivă. Dacă solicitarea va fi aprobată, tânărul va ajunge în faţa autorităţilor belgiene.

Pe Facebook, Alexandru Caliniuc se lăuda cu o viață de lux

Alexandru Caliniuc a devenit extrem de activ pe Facebook. Locul unde scrie că trăiește este cel unde a avut loc și crima.

A doua zi după ce se presupune că a comis crima, el a publicat pe Facebook, o fotografie de pe acea plajă, descrisă drept ”vine vara”. La această fotografie este extrem de criticat, atacat. 

(w670)

El s-a lăudat în ultimele luni cu vacanțe și răsfăț. Dar mesajele primite nu au fost tocmai bune. 

 La fotografiile sale, mesajele sunt dintre cele mai dure și vin și din Belgia și din România: 

- Iti place!? Ce o sa ti mai placa papica din parnaie! Cate un "polonez" in fiecare noapte!

- i am sure you will not eat same style of meals in jail..... (sunt sigur că nu vei mânca stil de mâncare la închisoare) 

- KILLER (criminalule)

- Luxery life that will end in jail !. May you rot in jail and later in hell ! (viața luxoasă de va termina în închisoare. să putrezești în închisoare și mai târziu în iad). 

- Te ai rasfatat, stiai ce urmeasa ratat ordinar!!! Criminalule!!!!!

- How could't you eat like this , knowing that you killed the poor girl , you took her life Discusting !!!!!!! .... Hope that you get what you deserved !!!!!!!!!! ( cum poți mânca așa, știind că ai omorât biata fată, i-ai luat viața. Dezgustător! Sper să primești ceea ce meriți) 

Mesajele sunt extrem de multe, la toate fotografiile în care tânărul se lăuda cu stilul său de viață. Singurule comentarii pe care le-a primit sunt de felul acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel