Câteva mii de SUV-uri Mercedes GLE sunt garate pe pista unui aeroport din Germania

Grupul auto german Daimler AG a fost obligat să depoziteze mai multe mii de autovehicule de teren modelul Mercedes-Benz GLE la un fost aeroport militar din nordul Germaniei, din cauza unor probleme cu un furnizor care au creat întârzieri în livrarea acestora, informează Bloomberg.

Automobilele sunt aliniate în şiruri de-a lungul pistei de aterizare a fostului aeroport au legătură cu problemele de producţie întâmpinate cu modelul GLE, dar a refuzat să spună care este numărul lor. 

"Stocarea temporară de autovehicule este un proces absolut normal", a subliniat purtătorul de cuvânt.

Aceasta nu este prima dată când un constructor german este nevoit să îşi parcheze stocurile de automobile la un aeroport. Grupul Volkswagen AG a închiriat mii de locuri de parcare la aeroportul neterminat Brandenburg din Berlin, din cauza faptului că aceste automobile au fost produse înainte de intrarea în vigoare a noilor norme privind emisiile poluante.

În decurs de un an, Daimler a emis patru avertizări de profit, cea mai recentă în luna iulie, când compania a menţionat "o acumulare lentă a stocurilor" ca fiind unul dintre motivele de a-şi revizui estimările de profit pentru anul 2019. La acea dată, directorul general Ola Kallenius a menţionat problemele întâmpinate cu SUV-urile în bilanţul trimestrial. Problemele cu un furnizor din SUA au provocat blocaje de producţie, a spus Kallenius, la acea dată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel