Carnagiu pe E85. Patru tineri au murit într-un accident cumplit

Carnagiu petrecut joi seară pe DN2 E85, la Slobozia Bradului, pe drumul ce leagă Râmnicu Sărat de Focșani. Patru tineri și-au pierdut viața în cumplitul accident.

Toate cele patru persoane decedate sunt tineri până în 25 de ani, trei bărbaţi şi o femeie, care se aflau într-un autoturism Opel, cu numere de Vrancea. De asemenea, alte trei persoane au fost rănite în acest accident, scrie Reporter Buzoian.

Potrivit datelor furnizate de anchetatori, autoturismul Opel a oprit pentru un viraj la stânga, moment în care, din spate, un autoturism Volkswagen Polo s-a apropiat cu viteză, lovindu-l și proiectându-l în mijlocul şoselei. Aici, Opelul a fost lovit în plin de o utospecială care transporta beton.

[citeste si]

ISU Buzău este cel care a răspuns imediat solicitării de la fața locului. De la Râmnicu Sărat, au plecat spre accident un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD, în al căror sprijin au venit ambulanțe de la SAJ Vrancea. Traficul pe șoseaua europeană a fost blocat mai bine de o oră, timp în care s-au format cozi kilometrice de mașini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel