Carmen Dan, vânată. Chirieac: Are o vină majoră...

Carmen Dan
Carmen Dan

Analistul Bogdan Chirieac a declarat, la România TV, că ministrul Carmen Dan este "vânată" de membrii statului subteran din poliție și jandarmerie, care vor să se răzbune pe faptul că au fost îndepărtați din funcțiile de conducere.

Bogdan Chirieac spune că ministrul de interne a dovedit un mare echilibru în condițiile în care poziția sa este foarte atacată. "Doamna Carmen Dan are o vină majoră, uriașă... A lichidat statul subteran din poliție. Că de-asta a fost bătălia aceea cu premierul Mihai Tudose. Exteriorii din statul subteran vor acum să o îndepărteze din funcție. Nu știu dacă reușesc.

Doamna Carmen Dan se dovedește un politician de primă mână și un om extrem de echilibrat care a făcut față unor presiuni de neimaginat. Știți cazul Despescu. Ca să nu fie dat afară, a demisionat Tudose. Acum e o presiune pe ea tocmai că a lichidat statul subteran acum câteva luni," a spus Bogdan Chirieac.

Deeclarația lui Bogdan Chirieac vine pe fondul multor declarații din partea politicienilor din opoziție care îi cer demisia ministrului de interne pentru modul în care a gestionat intervenția jandarmilor la protestul de vineri al diasporei.  


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel