Carmen Dan, sarcastică despre PAZA de la înmormântarea lui Emi Pian: Poate a comandat dl. Vela... ca la Regele Mihai

Carmen Dan
Carmen Dan

Carmen Dan, fostul ministru de Interne, îi dă replica unui deputat PNL, în direct la TV, cu privire la desecretizarea dosarului ”10 august”. 

Carmen Dan a ținut în direct la România TV să îl pună ”în acord cu realitatea pe Tinel Gheorghe”, deputat PNL, în legătură cu desecretizarea datelor din dosarul ”10 august”. 

”Am asistat în direct la o altă manipulare. Pornind de la ideea că evenimentele au fost coordonate politic și așa mai departe. Îl lăuda pe domnul Vela că a desecretizat raportul. Îi spun eu care e realitatea. Poate de data asta reține și dânsul și e mai puțin penibil în aparițiile publice pe viitor. Nu ministrul clasifică și nu ministrul declasifică. Deci domnul Vela nu a declasificat nimic. Declasificarea raportului este urmarea unei comisii constituite legal. (...) Raportul a fost declasificat în baza acordului dat de anumite instituții. 98% a fost desecretizat pentru că anumite instituții nu și-au dat acordul. Ei ce să vezi. Pe mandatul domnului Vela, acele instituții, care nu-și dăduse acordul, și-au dat apoi acordul. Deci nu domnul Vela a declasificat raportul. (...) Și în altă ordine de idei, îmi amintesc că tot domnul Vela a ieșit public și a anunțat că a declasificat înregistrările operative. Nu spun că în niciun stat european lucrul acesta nu se face. După ce a făcut anunțul acesta care trebuia să lase pe toată lumea mască nu a mai zis nimic. De ce? Pentru că domnul Vela se gândea că poate pe înregistrările alea o să o audă pe Carmen Dan dând ordine jandarmilor sau polițiștilor. Ce să vezi. Dacă eu am comandat politic cum spune domnul Tinel, poate domnul Vela a comandat politic marea înmormântare și a scos caii Jandarmeriei la moartea lui Pian, ca la moartea Regelui Mihai”, a declarat Carmen Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel