CARAMBOL la Montreal. 200 de maşini, grămadă de fier vechi. Scenă APOCALIPTICĂ

Foto: Twitter
Foto: Twitter

200 de maşini au fost implicate într-un accident grav pe un drum de mare viteză, în apropiere de Montreal. Autoritățile spun că scena este una apocaliptică.

Aproximativ 200 de autovehicule au fost implicate într-un accident uriaş în apropiere de Montreal, în urma carambolului, doi oameni au murit şi aproape 70 au fost răniţi. Cauza accidentuui a fost vizibilitatea redusă la zero, scrie presa canadiană.

Accidentul a avut loc în apropiere de Montreal, pe autostrada 15. Doi oamnei au murit şi aproape 70 au fost răniţi. Vehiculele tamponate, printre care şi un autobuz şcolar, s-au întins pe o lungime de un kilometru.

Mașini transformate într-o grămadă de fier vechi

Maşinile au fost aruncate unele peste altele, iar multe dintre ele s-au transformat într-o grămadă de fier vechi. Scena a fost descrisă drept apocaliptică de echipajele de intervenţie.

„Am intervenit la scena multor accidente, dar acesta este unul chiar mare. (...) Din fericire, am avut sprijinul echipelor din oraşele din jur, care au venit cu echipamente de descarcerare. Am avut nevoie de multe asemenea echipamente", a afirmat pompierul-şef al operațiunii, Marc Andre Breton, citat de presa canadiană, citează Mediafax.

Ce a cauzat acest accident

Conform primelor informații, de vină a fost vizibilitatea redusă practic la zero.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel