Capitala e din nou în gardă pentru deszăpezire

deszapezire bucuresti
deszapezire bucuresti

Viceprimarul Capitalei,Victor Iovici, a convocat comandamentul de iarnă, solicitându-le operatorilor de salubritate să intervină, în această noapte, pentru îndepărtarea gheţii sau a zăpezii, dacă va fi nevoie.

„Încă după-amiază, de la orele 16.00-17.00, stăm cu maşinile în poziţie, la rampe, pante şi denivelări poduri”, a spus Iovici, menţionând că, pe parcursul acestei nopţi, va verifica, împreună cu inspectorii municipali, modul în care vor fi curăţate, dacă va fi cazul, bulevardele şi străzile Capitalei, precum şi căile de acces la spitale şi şcoli. El a cerut operatorilor să ofere sprijin sectorului 5, ca şi anul trecut, prin prelungirea traseelor utilajelor care vor acţiona în sectoarele 3, 4 şi 6.

Potrivit viceprimarului Iovici, în noapte de luni spre marţi, stratul de zăpadă va atinge 3-4 cm, iar în acest caz se va împrăştia numai material antiderapant, iar în cazul în care zăpada va fi mai mare, spre dimineaţă, se vor introduce şi plugurile. El a atenţionat că probleme vor fi în cursul zilei de marţi, când temperaturile vor înregistra scăderi, iar frigul va fi resimţit mai acut, din cauza umidităţii şi vântului.

Numărul total al utilajelor de deszăpezire pregătite să intervină este de 537.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel