Candidat comun la Primăria București. Nicușor Dan, propunere pentru PNL

Nicușor Dan
Nicușor Dan

Nicușor Dan a declarat, sâmbătă, că propune o campanie electorală preliminară pentru Primăria București, dezbateri între candidați și sondaje de opinie care să indice candidatul cu cele mai mari șanse de a o învinge pe Gabriela Firea. Acesta a mai propus un acord politic între partidele de opoziție.

"Propun o campanie electorală preliminară până la jumătatea lunii februarie care să se încheie cu dezbateri între candidații partidelor, pentru ca bucureștenii să vadă cine are programul cel mai bun. Propun un sondaj de opinie cu o casă agreată de forțele de opoziție în a doua jumătate a lunii februarie și în urma acestui sondaj, candidatul cu cele mai bune șanse să o bată pe Firea să fie susținut de ceilalți. Insist pentru sondajele de opinie pentru că sunt un instrument științifice care ne spun ce vor bucureștenii", a declarat Nicușor Dan, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a propus o colaborare între forțele de opoziție, la nivelul Bucureștiului și un acord politic asupra unui program de "guvernare".

"Propun de asemenea pentru luna martie o colaborare a forțelor de opoziție pentru elaborarea unui program de guvernare atât la nivelul Primăriei Generale cât și la nivelul sectoarelor și un acord politic pe program și pe echipele care să realizeze acest program la nivelul Bucureștiului", a mai spus acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel