EXCLUSIV  Campanie electorală în timpul VOTULUI pentru turul 2! Herjeu: E prima dată! Sperăm că Parlamentul va pune lucrurile în ordine!

Herjeu
Herjeu

Radu Herjeu a explicat, pentru DC News, de ce se continuă campania electorală în audiovizual, deși vineri începe votul în diaspora pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019.

Radu Herjeu a fost rugat să răspundă la următoarea întrebare: ”Care este opinia dumneavoastră cu privire la faptul că vineri începe votul în diaspora pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale, dar în audiovizual se mai face campanie electorală? Conform legii, cu 48 de ore înainte, trebuie să înceteze campania electorală, lege care se aplică în țară”.

”Este o inadvertență care n-a putut fi corectată de CNA. Fiind prima dată când se votează în acest mod în diaspora (n.r. timp de 3 zile), HG-ul care a stabilit programul desfașurării alegerilor a uitat să reglementeze și acest lucru. Prin urmare, a aparut o diferență față de legea 370/2004. Să sperăm că, până data viitoare, Parlamentul va pune lucrurile în ordine, inclusiv prin modificări de substanță la capitolul privind campania electorală în audiovizual și responsabilitățile CNA.'

Vezi și  Legea electorală, scăpare GRAVĂ! FĂRĂ PRECEDENT: Campania continuă în timpul VOTULUI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel