Călimănești: Centru expozițional de 12 milioane de euro, la dispoziţia firmelor asiatice

Cel de-al doilea centru expoziţional ca mărime din ţară, pentru construcția căruia s-au investit 12 milioane de euro, dar care a stat nefolosit timp de cinci ani, și-a găsit în sfârșit destinația.  

Centrul expoziţional de la Seaaca, Călimănești, va fi transformat într-o piață de desfacere a produselor asiatice, relatează Digi 24

„Sunt şanse ca acest centru să se pună pe picioare numai prin activitate economică comercială", a declarat Florin Brăgău, fost director al centrului.

O societate românească a închiriat deja pentru 5 ani toate cele 5 module ale centrului pe care le va pune la dispoziţia firmelor asiatice. „Investitorul care a semnat contractul are legături cu camerele de comerţ din China şi Hong Kong", a spus Romulus Bulacu-vicepreşedinte CJ Vâlcea.

În perioada care a trecut de la ianugurare, în 2010, cele cinci pavilioane de 55 de mii de metri pătraţi în care s-au investit 12 milioane de euro au găzduit un revelion, o petrecere şi o tabără de pictură.

Numai pentru întreținerea pavilioanelor se cheltuiau 100.000 de euro pe an. Planurile autorităților locale pentru centrul expozițional de la Călimănești îi încântă și pe localnici, întrucât speră că situaţia se va schimba şi vor avea şi locuri de muncă.

Decoruri ingenioase din paleți vechi pentru a adăuga un stil unic în orice cameră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel