Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 29 mai 2020

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 29 mai 2020. Pe data de 28 mai 2020, este prăznuită Sfânta Teodosia.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 29 mai 2020. Sfânta Teodosia s-a apropiat de creştinii închişi în temniţă pentru că nu mai jertfeau idolilor şi i-a întărit în mucenicia lor.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 29 mai 2020. Din această cauză, sfântă a fost dusă de soldaţii care păzeau temniţa înaintea judecătorului. Acesta auzind cele întâmplate, a poruncit să i se lege o piatră de gât şi să fie aruncată în mare, scrie crestinortodox.ro. Prin purtarea de grijă a lui Dumnezeu, îngerii au adus-o la mal nevătămată.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 29 mai 2020. Când ea s-a înfăţişat înaintea judecătorului, purtând în mâini piatra, el a poruncit ca să i se taie capul. În următoarea noapte, Teodosia s-a înfăţişat părinţilor ei înconjurată de o lumină cerească şi de multe alte fecioare şi le-a zis:

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 29 mai 2020. "Vedeţi voi ce mare este slava şi harul Hristosului meu, de care voiaţi să mă lipsiţi?". Ea a rostit către părinţii ei aceste cuvinte, pentru că aceştia o opriseră să-şi mărturisească credinţa în Hristos şi să se facă mucenica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel